Sweden  Sweden

Bangkok Tour

Bangkok är Thailands huvudstad, så kallade "Bangkok Metropolitan" eftersom den stora storleken på befolkningen om 11 miljoner euro. Bangkok innehåller många distrikt som innehåller av buddhistiska tempel, restauranger, barer och nattklubbar, hotell och platser shopping.

- Sukhumvit Road är Bangkoks moderna kommersiella område, full av glittrande gallerior och hotell. The Sky Train pass de flesta delar av Sukhumvit Road, från Siam Square som Köpcentrum i Bangkok.

- Silom Road ligger vid den södra delen av Sukhumvit. Silom är den finansiella och affärsmässiga gatan. Patpong är beläget på denna väg.

- Yaowarat eller China Town Bangkok liknar andra större städer. Yaowarat är ett område av kaos och full av guld Butiker och kinesiska produkter. Det finns många matstånd med billiga och bra smak.

- Khaosan Road ligger nära Golden Palace och lämplig för en backpacker. Det är också ett nav för att resa till Koh Tao, Koh Pha-Ngan, Koh Phi Phi, etc. Det är Banglamphu distrikt, norra delen av slottet.

- Ratchadapisek Road ligger vid norra delen av Sukhumvit. Du kan nå hit med MRT från Hualampong Central Railway Station. Ratchadaphisek är live och full av ljus och ljud, särskilt på natten. Det är en härlig plats för nattliv arbetssökande.

- Chatuchak Market är ett helg marknad som är öppen under dagen på lördag och söndag bara. År 2009 öppnas det bara på natten till fredagen bara. Det är en mycket bra plats och främst känd för billiga saker som säljs direkt av de ursprungliga producenterna. Varor omfattar växter, husdjur, gåvor, trä hantverk, silver porslin, kläder, väskor, skor, klockor etc.

- Suvarnabhumi är ett nyligen öppen internationell flygplats i september 2006. Det är den mest trafikerade flygplatsen i Sydostasien, som används av alla internationella flygningar samt Thai Airways (TG), Bangkok Airways (PG), Air Asia (FD), SGA Airline (5E) och PB luft (9Q) inrikesflyg. Hitta fler hotell i närheten av Suvarnabhumi Airport.

English Australia Singapore HongKong Taiwan Finland Sweden Norway Denmark Netherlands Spain France Italy Germany Russia China Korea Japan Thai
© 2024 Copyrighted by Thai Tour Info Co., Ltd. Tel +662 1641001-2 email sales@choowap.com