Norway  Norway

Bangkok Tour

Bangkok er hovedstaden i Thailand, såkalte "Bangkok Metropolitan" siden den store størrelsen på befolkningen om 11 millioner. Bangkok inneholder mange distrikter som inneholder av buddhistiske templer, restauranter, barer og nattklubber, hoteller og kjøpesentre steder.

- Sukhumvit Road er Bangkok moderne kommersielle sonen, full av glitzy kjøpesentre og hoteller. The Sky Train pass fleste deler av Sukhumvit Road, med start fra Siam Square som kjøpesenteret i Bangkok.

- Silom Road ligger på sørsiden av Sukhumvit. Silom er den økonomiske og forretningsmessige gate. Patpong ligger på denne veien.

- Yaowarat eller China Town Bangkok er lik andre store byer. Yaowarat er et område av kaos og full av Gold Butikker og kinesiske produkter. Det er mange matboder med billig og god smak.

- Khaosan Road er i nærheten av Golden Palace og egnet for en backpacker. Det er også et knutepunkt for reiser til Koh Tao, Koh Pha-Ngan, Koh Phi Phi, osv. Det er Banglamphu distriktet, nordlige delen av palasset.

- Ratchadapisek Road ligger på den nordre delen av Sukhumvit. Du kan nå her ved MRT fra Hualampong sentralbanestasjon. Ratchadaphisek er levende og full av lys og lyd, spesielt om natten. Det er et deilig sted for uteliv-søkere.

- Chatuchak Market er en helg marked åpent på dagtid lørdag og søndag bare. År 2009, åpner det bare om natten for fredag. Det er et veldig bra sted og hovedsakelig kjent for billige ting som selges direkte av de opprinnelige produsentene. Varene inkluderer planter, dyr, gaver, tre håndverk, sølvvarer, klær, vesker, sko, klokker osv.

- Suvarnabhumi er en nylig åpen internasjonal flyplass i september 2006. Det er den travleste flyplassen i Sørøst-Asia, brukes av alle internasjonale flyvninger samt Thai Airways (TG), Bangkok Airways (PG), Air Asia (FD), SGA Airline (5E) og PB luft (9Q) innenlandsflyvninger. Finn flere hoteller rundt Suvarnabhumi Airport.

English Australia Singapore HongKong Taiwan Finland Sweden Norway Denmark Netherlands Spain France Italy Germany Russia China Korea Japan Thai
© 2022 Copyrighted by Thai Tour Info Co., Ltd. Tel +662 1641001-2 email sales@choowap.com