Denmark  Denmark

Bangkok Tour

Bangkok er hovedstaden i Thailand, såkaldte "Bangkok Metropolitan", da den store størrelse af befolkningen, omkring 11 mio. Bangkok omfatter mange distrikter indeholder af buddhistiske templer, restauranter, barer og natklubber, hoteller og shopping steder.

- Sukhumvit Road er Bangkok moderne kommercielle zone, fuld af flotte indkøbscentre og hoteller. The Sky Train pass de fleste dele af Sukhumvit Road, fra Siam Square som Indkøbscenter i Bangkok.

- Silom Road er beliggende i den sydlige del af Sukhumvit. Silom er den finansielle og forretningsmæssige gaden. Patpong ligger på denne vej.

- Yaowarat eller China Town Bangkok er magen til andre storbyer. Yaowarat er et område af kaos og fuld af Gold Butikker og kinesiske produkter. Der er mange madboder med billig og god smag.

- Khaosan Road ligger i nærheden af ​​Golden Palace og er egnet til en backpacker. Det er også et knudepunkt for rejser til Koh Tao, Koh Pha-Ngan, Koh Phi Phi, osv. Det er Banglamphu distriktet, nordlige del af paladset.

- Ratchadapisek Road er beliggende på den nordlige del af Sukhumvit. Du kan nå her ved MRT fra Hualampong Hovedbanegård. Ratchadaphisek er levende og fuld af lys og lyd især om natten. Det er et dejligt sted for natteliv-seekers.

- Chatuchak marked er en weekend, der er åbent i løbet af dagen lørdag og søndag kun. I år 2009, det bare åbner natten til fredag ​​kun. Det er et meget godt sted og hovedsagelig kendt for billige ting sælges direkte af de oprindelige producenter. Varer omfatter planter, kæledyr, gaver, træ kunsthåndværk, sølvtøj, tøj, tasker, sko, ure mv

- Suvarnabhumi er et nyligt åbne internationale lufthavn i Sep 2006. Det er den travleste lufthavn i Sydøstasien, der anvendes af alle internationale flyvninger samt Thai Airways (TG), Bangkok Airways (PG), Air Asia (FD), SGA Airline (5E) og PB luft (9Q) indenrigsflyvninger. Find flere hoteller rundt omkring Suvarnabhumi Airport.

English Australia Singapore HongKong Taiwan Finland Sweden Norway Denmark Netherlands Spain France Italy Germany Russia China Korea Japan Thai
© 2024 Copyrighted by Thai Tour Info Co., Ltd. Tel +662 1641001-2 email sales@choowap.com