Finland  Finland

Bangkok Tour

Bangkok on Thaimaan pääkaupunki, niin kutsuttu "Bangkok Metropolitan", koska suuri koko väestöstä noin 11 miljoonaa. Bangkok sisältää monia piirit sisältävät sekä buddhalaisia ​​temppeleitä, ravintoloita, baareja ja yökerhoja, hotellit ja ostospaikat.

- Sukhumvit Road on Bangkokin nykyaikainen kaupallinen vyöhyke, täynnä glitzy kauppakeskuksissa ja hotelleissa. Sky Train kulkevat lähes kaikkialla Sukhumvit Road, alkaen Siam Square kuin Ostokeskus Bangkokiin.

- Silom Road sijaitsee etelään Sukhumvit. Silom on rahoitus-ja yrityspalvelut street. Patpong sijaitsee tällä tiellä.

- Yaowarat ja China Townista Bangkok on samanlainen kuin muissa suurkaupungeissa. Yaowarat on alue kaaokseen ja täynnä Gold Myymälöitä ja kiinalaiset tuotteet. On monia ruokakojuja halpoja ja hyviä makuja.

- Khaosan Road on lähellä Golden Palace ja sopii patikoija. Se on myös keskus matkustaa Koh Tao, Koh Pha-Ngan, Koh Phi Phi jne. On Banglamphu alueella Pohjois Palace.

- Ratchadapisek Road sijaitsee pohjoisessa osa Sukhumvit. Saatat päästä tänne MRT alkaen Hualampong päärautatieasemalta. Ratchadaphisek on katsottavissa ja täynnä valoa ja ääntä erityisesti yöllä. Se on ihana paikka yöelämä hakijoita.

- Chatuchak Market on viikonloppu markkinoilla auki päivän lauantaina ja sunnuntaina vain. Vuonna 2009 se vain avaa yöllä perjantaina vain. Se on erittäin hyvä paikka ja pääasiassa tunnettu halpoja asioita myydään suoraan alkuperäisten tuottajien. Tavarat ovat kasvit, lemmikit, lahjat, puiset käsityö, hopea-astioita, vaatteita, laukkuja, kenkiä, kelloja jne.

- Suvarnabhumi on uusi avoin kansainvälinen lentokenttä syyskuussa 2006. Se on vilkkain lentoasema Kaakkois-Aasiassa, joita kaikki kansainväliset lennot sekä Thai Airways (TG), Bangkok Airways (PG), Air Asia (FD), SGA Airline (5E) ja PB ilma (9Q) kotimaan lennoilla. Etsi lisää hotelleita noin Suvarnabhumi Airport.

English Australia Singapore HongKong Taiwan Finland Sweden Norway Denmark Netherlands Spain France Italy Germany Russia China Korea Japan Thai
© 2022 Copyrighted by Thai Tour Info Co., Ltd. Tel +662 1641001-2 email sales@choowap.com