Netherlands  Netherlands

Bangkok Tour

Bangkok is de hoofdstad van Thailand, de zogenaamde "Bangkok Metropolitan" omdat de grote omvang van de bevolking ongeveer 11 miljoen. Bangkok bevat een groot aantal wijken met een van de boeddhistische tempels, restaurants, bars en nachtclubs, hotels en shopping plaatsen.

- Sukhumvit Road is het moderne commerciële Bangkok zone, vol met glinsterende winkelcentra en hotels. De Sky Train pas de meeste delen van Sukhumvit Road, vanaf Siam Square als het winkelcentrum van Bangkok.

- Silom Road ligt in het zuiden van Sukhumvit. Silom is de financiële en zakelijke straat. Patpong ligt aan deze weg.

- Yaowarat of China Town in Bangkok is vergelijkbaar met andere grote steden. Yaowarat is een gebied van chaos en vol Goud Winkels en Chinese producten. Er zijn veel kraampjes met goedkope en goede smaak.

- Khaosan Road ligt vlak bij het Golden Palace en geschikt voor een backpacker. Het is ook een knooppunt van reizen naar Koh Tao, Koh Pha-Ngan, Koh Phi Phi, enz. Het is Banglamphu district, noordelijke deel van het paleis.

- Ratchadapisek Road is gelegen in het noordelijke deel van Sukhumvit. U kunt hier bereiken door MRT uit Hualampong Centraal Station. Ratchadaphisek is live en vol van licht en geluid vooral 's nachts. Het is een prachtige plek voor het nachtleven-zoekers.

- Chatuchak Market is een weekend markt open tijdens de dag op zaterdag en zondag. In Jaar 2009, het opent gewoon 's nachts voor de vrijdag. Het is een zeer goede plaats en vooral bekend om goedkope dingen die rechtstreeks verkocht door de oorspronkelijke producenten. Goederen omvatten planten, huisdieren, cadeaus, houten handwerk, zilver aardewerk, kleding, tassen, schoenen, horloges, enz.

- Suvarnabhumi is een nieuw open internationale luchthaven in Sep 2006. Het is de drukste luchthaven in Zuidoost-Azië, die door alle internationale vluchten en Thai Airways (TG), Bangkok Airways (PG), Air Asia (FD), SGA Luchtvaartmaatschappij (5E) en PB lucht (9Q) binnenlandse vluchten. Vind meer hotels in de buurt de luchthaven Suvarnabhumi.

English Australia Singapore HongKong Taiwan Finland Sweden Norway Denmark Netherlands Spain France Italy Germany Russia China Korea Japan Thai
© 2024 Copyrighted by Thai Tour Info Co., Ltd. Tel +662 1641001-2 email sales@choowap.com